2022-01-23 07:51:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Jól teszed, ha mielőbb lerendezel bizonyos családi ügyeket

Napi horoszkóp január 23-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A retrográd Merkúr és a Nap együttállása a Vízöntő jelében, alkalmassá teszi a vasárnapot a családtagokkal való egyeztetésre. Osszátok meg az ötleteiteket, az érzéseiteket egymással, hallgassátok meg egymás tanácsát, javaslatát. A napi horoszkóp szerint objektíven, kívülről, és kicsit más szemmel tekinthetsz rá mindenre, amivel elősegítheted a családi békét, harmóniát.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Mérleg jegyében jár vasárnap, és a romantika, a művészetek, az esztétikum, a szépség energiáit erősíti. Most nagy örömet találsz ezért mindenben, ami dekoratív: legyen az egy szép táj a kirándulás közben, vagy a kényelmes otthonod. A művészeti élményekre is nyitottabb leszel a szokásosnál.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Te is tudod, hogy nyíltsággal mindig többet érsz el, mint titkolózással. Ha annyira a békére törekszel, hogy inkább elhallgatod, magadba fojtod a saját érzéseidet, akkor hamarosan azon kaphatod magadat, hogy már te sem tudod, mit is akarsz valójában. Legyél következetes, és higgadtan mondd el a véleményedet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szeretnél harmonikus körülmények között és ilyen kapcsolatban élni, de be kell látnod, ezt csak akkor érheted el, ha megtanulsz legalább annyira elengedni, mint amilyen erősen ragaszkodni tudsz a másik emberhez. Merjen elengedni, aki hozzád tartozik, úgy is visszajön...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Vasárnap érdemes időt szánnod az önelemzésre: olyan szépen helytálltál ezen a héten, hogy most igazán megérdemelsz egy kis vállveregetést. És persze a párod is ugyanígy, aki végig asszisztált veled mindent. A kapcsolat most szoros, az erőfeszítéseitek és az eredmények is közösek.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A vasárnapot szánd a teljes pihenésre, de ne csak fizikai szinten, hanem lelkileg is. És ami most igazán fel tud tölteni téged, az egy szép érzelmes film, könyv, vagy bármi, ami a lelkedre hat. Hagyd, hogy a szép érzések, a pozitív benyomások elvarázsoljanak téged.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Végre teljesül egy kívánságod, és ezt nem a mesebeli tündérnek köszönheted, hanem egy valóságos tündérnek. A környezetedben ugyanis van valaki, akinek nagyon fontos vagy, és aki igazán mélyen szeret. Örülj neki, legyél hálás az érzésekért!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szellemi és fizikai téren is meglehetősen kimerültnek érezheted magadat. Jól teszed, ha a vasárnapot a teljes pihenésnek szenteled. Engedd el a késztetést, hogy megcsinálj még egy csomó feladatot! Hidd el, bármit csinálsz, az most amúgy sem vezetne túl jó eredményre. A legkitűnőbb háziasszony is tálalhat néha ebédre mirelit-pizzát...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nem remélted már, de újra felbukkan az életedben egy lehetőség. Valami, amit az eddigiekben elszalasztani véltél, most megint reménykeltően és kecsegtetően jön szembe veled. Te pedig szkeptikusabb, de realistább is vagy egyben, ami ugyanakkor nagyon hasznos lehet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Jól teszed, ha mielőbb lerendezel bizonyos családi ügyeket, tisztázod az eddig tisztázatlan kérdéseket. A sértődésnek amúgy sincs helye, de mégis jobb lenne elkerülni, hogy okot adj rá. Ezért ügyelj a látszatokra is. Ha nehezedre esik is, inkább mosolyogj vasárnap minden helyzetben! Abból nem lehet baj.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nagyon erős mostanság a kisugárzásod. Ha még keresed a párodat, könnyen lehet, épp vasárnap hódíthatsz meg valakit a személyes varázsodnak köszönhetően. Persze nemcsak szerelmi téren kamatoztathatod ezt az energiát: új barátokat, ismerősöket, támogatókat is magadhoz vonzhatsz.


Halak: II. 19. - III. 20.

A retrográd Merkúr miatt váratlanul felbukkanhat az életében egy olyan ember, akivel valaha jó barátok voltak. Jó ideje, szinte meg is feledkezett róla, most viszont megjelenik az életében. A régi ismeretség új kezdete lehet ez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: